onsdag 1. september 2010

Vi skriver September allerede....

og høsten er over oss. Jeg liker godt høsten jeg, og da tenker jeg ikke på været men på fargene. Jeg er et høstmenneske, tror jeg, for de oranjse, gule, brune og grønne fargene er så fine. Når jeg var lita jente gikk jeg til farmor for å besøke henne, og da gikk jeg forbi en høy og lang mur med masse blader på(husker ikke hva slags)og om høsten var der så mange fine farger. Da plukket jeg med meg et lite utvalg blader på vei hjem, og la de i en bestemt bok jeg hadde for å tørke de.
I hjemmet har jeg alltid likt å dekorere med de litt sterke fargene på høsten, duker og putetrekk og stearinlys. Så er det så koselig hvis man skal ha gjester å pynte på bordet med litt røde bær, blader i forskjellige farver, lyng osv. Alt ettersom hva man har. Og det fineste av alt er at det trenger ikke koste så mye, for du finner alt ute i naturen..... :-)

Fant dette flott bildet på nettet.....

Og man skjønner at det er høst når gradestokken viser 7-8 grader, og jeg må sette min kjære gamle hest(snart 22 år) inn for natta for jeg ser han er sliten etter å ha gått ute på sommerbeite i 3 mnd uten å ha fått stått inne på boks ei eneste natt. Så i går kveld var det kaldt, og regn, så da tok jeg ham inn og han fikk masse høy, kos og stell. Når jeg dro fra stallen var han mett og fornøyd og stod og halvsov.
Gode, snille kose hesten min. Som kommer seg igjennom det meste(påkjørsler, fall gjennom tak....)men som kan bli litt sliten av og til. Da er det godt å få kos av "mor"......


Aurelius og meg

4 kommentarer :

 1. Så koselig innlegg. Bildet av deg og Aurelius sier mer enn ord om hvor glad dere er i hverandre.
  Enig med deg om høsen. Jeg har også likt høsten best. vet ikke hvorfor. Skulle være mest naturlig at en liker våren,med bud om sommer og varmt. Men det er så skittent og vått...:-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det Anne.
  Ja, han var så god på dette bildet, og hadde lukkede øyne som om han skulle vise hvor han koser seg... :-)

  SvarSlett
 3. Så koselig med egen hest!
  Du er heldig!
  Takk for hyggelige kommentarer inne hos meg :)

  Hilsen fra meg som er vel installert på Lillehammer...

  SvarSlett
 4. Therese:
  Ja, det er veldig kjekt med hest, og med dyr forøvrig. Deilig avkobling fra alt!

  SvarSlett