søndag 19. september 2010

Sitter her midt på natta

Ute regner det, fortsatt... Da jeg kjørte hjem fra stallen i kveld var det rett og slett skummelt å kjøre. Masse vann på veiene, det regnet i bøtter og spann, og noen ganger sprutet det vann over bilen slik at sikten ble dårlig. Det gikk ikke så fort nei, og jeg var glad da jeg kunne kjøre i tunnelene.

Fikk ihvertfall tatt inn hestene rett før verste regnbya kom, og det var Aurelius glad for.


I dag har jeg kjøpt meg nytt kamera, og det kan jeg begynne å bruke i morgen ettermiddag. Batteriet må lades først, og jeg må studere noen bruksanvisninger. Kameraet jeg har kjøpt er et Sony  a330, og det er et kamera som jeg kan skifte linser til. Det er 10,2 megapiksler og  linsen som fulgte med er perfekt til portretter og nærbilde, men senere viljeg kjøpe ei linse for natur/landskap også. Blitz er også tilbehør som må kjøpes. Så jeg håper jeg blir fornøyd, for jeg er så glad i å fotografere.

Det ser ihvertfall bra ut, og med minnekortet(4MB), betalte jeg ca 4500,- kr. Gleder meg til å begynne å forografere i morgen, og jeg har 30 dager angrefrist.

Men, nå er det sengetid. Natta da til alle bloggere ute i Norges land :)

3 kommentarer :

 1. Hei.
  Kamera ser råbra ut. Du bli sikkert veldig fornøyd. Jeg har også hente meg nytt kamera. Ett Nikon D90. Jobben sitt , og litt mitt:-) Det er svinedyrt, så jeg har aldri i værden hatt råd til å kjøpe det selv.
  Du er flink til å ta bilder, så glede meg til å se. anne

  SvarSlett
 2. Jeg får til å legge inn kommentar anonymt. Det har blitt noen foradringer på kommentaren din, men jeg skriver bare navnet mitt under jeg :-)

  Anne

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg til å ta det i bruk ja :)

  SvarSlett