AURELIUS

Aurelius er født 30.03.1989 og jeg kjøpte ham i mai 2005. Han la opp traverkarrieren i 2001.
Aurelius står oppstallet på Vigra, utenfor  Ålesund. Der nyter han pensjonisttilværelsen sammen med 5 andre hester. Aurelius er eks traver og du kan lese om merittene hans HER Da kommer du rett til historikken hans.

Fra den tiden han var traverhest. Ikke akkurat sånn når jeg kjører med ham da.Jeg lærte meg å kjøre med vogn for 3.5 år siden, og kjøpte seletøy og vogn til ham. Så jeg storkoser meg på kjøreturer, og han er så rolig og fin. Dessuten storkoser han seg når vi får på vogna og skal ut å kjøre - han har ikke glemt sine gamle kunster nei og langer ut. Skal love det går fort ja!


Her er det min samboer som holder tømmene. Dette er fra i vinter(2010) og vi var på en koselig kveldstur et sted hvor Aurelius fikk løpe litt.

Jeg prøver å bruke Aurelius så ofte jeg kan, men det er klart at fibromyalgien hindrer meg i å få holde på så mye som ønskelig. Derfor koser jeg meg ekstra mye sammen med ham når jeg er hos ham, og det går noen timer i stallen ja. Jeg rir ham ikke så mye, men det blir til at jeg kjører med ham.
Han kommer alltid når jeg roper på ham for han vet der vanker en go`bit.

Hver sommer er han på sommerbeite i nærheten av der vi bor i nesten 3 måneder, og da storkoser han seg sammen med venner på nesten 40 mål med masse god "mat" :-)