mandag 6. september 2010

Søndags tur til byen

Må ta med en biltur til byen av og til når man ikke bor inne i selve byen.
Som vi gjorde i går. Nydelig vær var det så vi tok en av cabrioletene våre, tok med litt niste, kaffi og frukt og kjørte til byen. Vi stod for det meste bare på kaia og fulgte med på folkelivet og alle fine båtene, og nøt fineværet.. og vi kjørte oss en liten tur, men endte opp tilbake på kaia......

Sola varmet godt og på kaia, som vi oppholdt oss på mesteparten av dagen, var det mye folk. Noen gikk tur,  noen var på sykkeltur, andre var ute med bår, og  andre bare var der. Noen fisket, og fangsten var vel så som så, og mesteparten havnet vel i sjøen igjen. Og andre igjen satt bare på en benk og nøt sola.



Molja fyr, som sees på dette bildet, har et "hotelrom" inni. Har ikke vært der selv og sett, men har forstått det sånn at overnatting der er populært for nygifte. Det er også veldig populært å ta bilder på utsiden av fyret for både proffe og "vanlige"....

Her har vi kjørt over på andre siden for å få en annen vinkel av moloen og fyret. Og selvfølgelig et glimt av øyene uti havgapet.

Min kjære ser på alle de fine båtene, og drømmer om tid til å få ferdig sin egen....


Flere som var ute og "luftet" veteranbilene sine.





Vi hadde en flott søndag, som da ble tilbrakt i byen, og vi var ikke hjemme før kl 20 om kvelden...

Finevær har vi dag også og nå har gradestokken krøpet opp til 12+... Tror det blir en fin dag i dag også jeg gitt, så nå er det bare å komme seg ut å får gått seg en tur.

Alle bildene har jeg tatt med mobilkameraet mitt - bra kamera!

Ha en flott dag!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar