mandag 18. oktober 2010

Blogger og blogging

Det er så mange blogger å kikke på i denne bloggeverden. Jeg funderer mange ganger på hva jeg skal skrive om for mitt liv er ganske vanlig, og kjedelig. Ikke har jeg barn, eller barnebarn, og ikke er jeg så kreativ som mange av dere. Det skjer heller ikke så mye i livet mitt for jeg er mye alene når jeg ikke er med hesten min,  vi er på en eller annen tur, når det er bilsportarrangement eller veteranbiltreff. Så da titter jeg på alle de herlige bloggene. Det er så mange kreative bloggere, flotte hjem, fine butikker med gamle ting og masse masse annet.
Nå de siste dagene fant jeg, via en annen blogg, en koselig butikk på Trysil. Vi var på Trysil i fjor sommer men da var dessverre ikke den butikken der, for den åpnet 26.nov. i fjor. Men hadde den vært der når vi var på Trysil hadde jeg nok shoppet en del, for vi var noen dager i bygda ja. Herlig plass forresten :)

Men når du nå allerede har lest det jeg har skrevet her så anbefaler jeg deg å sjekke butikken:

De har masse fint, og jeg har lagt meg til som følger. Her er linken: http://denrodeoase-elin.blogspot.com/

Sjekk den ut da vel, og hvem vet...... Kanskje finner du idèer om hva du skal kjøpe til jul? Til deg selv, og andre :-)

3 kommentarer :

 1. Hei,

  Så koselig at du vil følge bloggen min :) Blir alltid glad for nye følgere.

  Så vakre dyr du har! Foreldrene mine har og hester (3 varmblodstravere, og en shettis på stallen). De overtok vår interesse, etter at jeg og søsteren min gikk lei sent i tenårene. Pappa syntes det ble så stusselig uten hest i stallen, så da måtte han ut å kjøpe seg en traver. Siden har det gått slag i slag :) Vi har vært litt "med" innimellom, og har hatt et par ponnier til eldste jenta vår, men i en travel hverdag er det dessverre ikke alt man kan prioritere. Den siste vår ble solgt for rundt 2 år siden. Koselig hobby, som egentlig blir en livsstil.

  Ha ei flott uke!

  Renate

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde du har på toppen, forresten!

  Renate

  SvarSlett
 3. Tusen takk Renate.
  Ja, det med hest blir en livssil og det er ikke uvanlig at jeg "diller" 3-5 timer i stallen. Men det er jo fordi jeg er uføretrygdet og har tid, og det er godt for psyken å være sammen med dyra.

  Bildet på toppen er tatt på stranda nedenfor stallen, på Vigra der han står oppstallet. Jeg bruker å leie ham tur av og til, hvis jeg ikke er i form til å kjøre med ham.

  Klem

  SvarSlett