torsdag 14. oktober 2010

Bursdag

I går hadde min kjære bursdag.

Først på dagen var han på jobb, og jeg var i stallen for å hjelpe til med å sette opp gjerde til vinterpaddockene til hestene.
Så var jeg og kjøpte bursdagsgave, og et par bløtkakestykker. Jeg som er så glad i å bake - kjøpte! marsipankake..... ja, ja. Av og til har man ikke tid og da er det fint med bakeri som har virkelig gode kaker :)


Bildet har jeg hentet fra nettet

Når han kom hjem fra jobb fikk han to pakker av meg, og de ble han veldig glad for. Nye klær! For det trengte han nå. Klærne passet perfekt.

Så fin

Så dro vi til byen og spiste deilig middag på Big Horn Steak House, og med is til dessert. Jeg spanderte på meg et glass rødvin - Spansk rødvin som heter Solaz og den var veldig god.
Kvelden avsluttet vi med å leie film, fyre i peisen og spise de to bløtkakestykkene. Vi koset oss og min kjære hadde en super bursdag!

Jeg må bare spørre dere lesere om dere har problemer med å få lastet opp bilder? Jeg må slå av og på pc`en for hvert bilde :(    Det er bare her på Blogger, og ikke andre nettsteder jeg er på.


4 kommentarer :

 1. Hei
  Nei. Jeg har ikke slike problemer. Jeg kommer meg rett og slett ikke inn, og får ikke laste opp bilder i det hele tatt... :-(
  Jeg må si at du har ordnet en helaften for din kjære, Så hyggelig da.
  Stoor klem:-))

  SvarSlett
 2. Takk for det Anne :) Jeg prøver så godt jeg kan.

  Har hatt en del tull med bloggen her i det siste jeg også, og da blir jeg lei og har ikke lyst å blogge. Det er greit der er masse hjelp, men selv om jeg er god i engelsk er det ikke ALT jeg skjønner da :p

  Klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer til han:) Fint bilde:)

  Klem:)

  SvarSlett