lørdag 30. oktober 2010

Kjekt å være på besøk..

Turen opp til Anne gikk bra, og nå har jeg vært her noen dager. Har egentlig vært veldig heldig med været også, og i går tok jeg med hunden hennes og gikk en tur på fjellet i det fine været. Merket godt at det var leeeenge siden jeg hadde gått stigninger for kondisen er ikke helt på topp lengre. Huff....når en ikke har hund mer så er det lett å "slurve" med turene.
Men, men...i går gikk vi ihvertfall en herlig tur på nesten 2 timer. Det gjorde godt for både kropp og sjel.

Vil dele litt bilder med deler fra turen opp til Aure onsdag, og fjellturen min i går:
Molde

Batnfjordsøra

Fra fergeleiet i Seivika

Hunden Lucy(som er Anne sin)

På vei oppover

Ertvågøya

Retning Smøle 

lucy

Gammel grind

Restene av et gammel sommerfjøsHa ei fortsatt fin helg!

3 kommentarer :

 1. For noen fantastiske bilder av vår vakre natur. Det er helt utrolig hvor storslått det er, og å tenke på at jeg skulle bli "voksen" før det gikk opp for meg hvor mye den betyr..!
  Det er "lettere" og komme seg ut på tur når du har hund ja, da MÅ du enten du vil eller ei. Og ikke en eneste gang har jeg tregt når jeg kommer inn døra, det er bare HERLIG! Kanskje du skulle vurdere å få deg en hund igjen. Godt selskap, alltid glad for å se deg og ELSKER å gå tur. Friste, friste tjihi;-))

  Kos deg videre med helgen og alt det livet har å by på!

  God klem fra meg

  SvarSlett
 2. Hei Kari
  Så fint at du hadde en fin tur,kjempe fine bilder også..
  Når det gjelder å kopiere et bilde, så høyreklikker du på det bilde du skal ha også kommer det opp valg,du velger sve pictures eller det som står på norsk..lagre bilde..
  da du har gjort dette, går du inn å lager nytt innleg og laster ned bilde der sånn som du gjør med dine egne bilder..skal du ha en adr til en annen blogg med gjør du det samme,høyreklikker oppe der det står www. osv trykker på copy.. går så inn til det innlegget du lager og høyre klikker og velger paste, så kommer det opp..håper dette var en grei beskrivelse..
  Ha en fortsatt fin lørdag sa snuppa.
  Klemmer fra Fruen

  SvarSlett
 3. Vakre bilder av nydelig kulturlandskap! :)

  Har brodert masse opp gjennom årene, men alt har gått i korssting. Ble litt prøving og feiling før jeg fikk til stingene på bunaden. Er jo egentlig ganske enkelt - men tidkrevende :)

  Har selv ei nordlandsbunad som jeg og bruker på 17. mai - samt konfirmasjoner og barnedåp. Synes det er veldig greit å ha et slikt festplagg klart til disse anledningene.

  Ha ei flott helg!

  Renate

  SvarSlett