tirsdag 26. oktober 2010

Tur til "frisøren"for pus i dag.


Først vil jeg vise dere det nydelige bildet jeg tok kl 8.30 i morges.
Tatt fra verandaen


I dag har pus vært hos veterinæren, for det er ikke bare bare å ha langhåret katt. Det er ofte det danner seg floker, og det er vondt for dem så da er det greit med et "frisørbesøk" :) Og dessverre hadde pus fått noen store floker på bakparten, så jeg avleverte ham hos veterinær når jeg skulle i stallen i morges.
Simba er litt komisk når jeg henter ham hjem for han er ikke helt "med" siden han  har vært dopet.
Når vi kom hjem og han vaklet seg ut av buret sitt vil han følge meg hele tiden, men det er ikke så lett når han er "på fylla"..... he he he
Så etter vi hadde spist middag ble han for det meste liggende på "mammas"brystkasse og sove - det var trygt og godt :) Nå har han fått i seg litt mat og drikke, og sover fint på teppet sitt.
Her er et bilde av ham:

Simba


3 kommentarer :

 1. Å huffda, Barrompa katte. stakkers liten pus. Blir rart for ham nå når mor reiser til Aure. Nydelig morgenbilde forresten.
  Klem

  SvarSlett
 2. Ja, han er vel litt hemma nå da når han er barrompa. Det gjør vel ett eller annet med manndommen hans.....he he he he

  Han blir nok litt mye aleine ja når mor skal vekk noen dager, men han klarer seg fint han. Minuset er at hsn ikke vil bli like bortskjemt ;)

  Klem

  SvarSlett
 3. Først og fremst takk for hyggelig hilsen hos meg, og du og du så kjekt det er å bli kjent med nye mennesker, spesielt når man har noen felles interesser:)

  Veldig kjekt å ha kontatk med noen som liker dyrehold, og ikke minst forstår den "ekte glede" det er. Ser du har både hest, hund og katt! Simba blir nok litt "barrumpet" fremover, men herlig må det være å få av alle flokene:))
  Gleder meg til å bli bedre kjent med deg!
  Ha en super onsdag!
  Klemmer fra meg

  SvarSlett