onsdag 6. oktober 2010

Gårdsliv

Siden søndag kveld har jeg ikke bodd hjemme, for jeg passer dyra til han som eier gården der jeg har hesten min. Her er både akvarium, hunder, katter, nymfeparakitt og hamster, for utenom sauene, kopplammet og hestene hans, så da var det mest praktisk å bare overnatte her. Det ville blitt litt laaaangt å kjøre fram og tilbake 4 ganger daglig(bruker 30 min èn vei). Han har ei datter på 10, som også er på ferie så mesteparten av dyra er selvfølgelig hennes. Dessuten er jeg heldig som har en så snill samboer som syns det er helt ok at jeg ligger her.
Det hører vel også med til historien at han som eier gården er en god venn som jeg har kjent mesteparten av livet mitt, og jeg synes det er hyggleig å kunne hjelpe til. Man må hjelpe hverandre, for en annen gang er det jeg som skal reise bort og trenger pass til hesten.
Så syns jeg det er hyggelig å være mer sammen med hesten min :)
Eneste skår i gleden er at jeg har klart å bli syk da. Ikke noe mer alvorlig enn at jeg har vondt i halsen og har mistet stemmen, og kneet mitt har blitt så vondt igjen. Men ellers er alt bra, og vi har bra vær om dagene her på Vigra. Temperaturene har vært oppi 20+, og DET er ikke verst til å være oktober!
Her er noen bilder fra gårdslivet:

Saueflokken

Tina Turner

Gråen, Frøya, Fante og Tina

Nymfeparakitten er ganske tam

Glitter og Mira

Nancy

Tia Maria

Hesten min Aurelius med vogna - klar for tur...

Kopplammet(flaskelam)-Krølle-som dilter i beina på alle og ikke vil være sammen med de andre sauene. Han ble avvist av moren når han ble født, veldig seint på året(7.juli), så han tror han er en hund(eller et menneske)? Hvem vet? Men søt er han, og jeg har prøvd å ha ham inn til de andre sauene.... MEN!


2 kommentarer :

 1. Så fine bilder:) Det så kjempekoselig ut!! Du er så flink Kari:)

  klem:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det :)

  jeg føler meg som en sviker ikveld for jeg har satt kopplammet ut til de andre sauene ikveld, og håper det går bra i natt :)

  Dere har en flott blogg også.
  Klem

  SvarSlett