fredag 8. oktober 2010

Geiranger

Da er "jobben"min på gården her over, og det er helg. Helga skal jeg og min kjære tilbringe i Geiranger, på Hotel Union. Vi skal reise i 16.30 tiden og bruker sånn ca 2 timer til Geianger. Jeg blir alltid like facinert når jeg kommer til Geiranger. Den lille søvnige bygda som i turistsesongen blir mangedoblet av turisme, all historie og alt det er å se der, og for ikke å snakke om naturen og fjella.
 Dette bilde tok jeg på vei ned Ørnesvingene en gang vi stoppet på denne utsiktsplassen.Geiranger i bakgrunnen.

Union Hotell - bilde fra http://www.geiranger.no/

 Kanskje jeg skal prøve den flotte spa avdelingen til hotellet denne gangen. Vi får se hva jeg rekker for jeg skal egentlig inn dit pga regionsmøte. Men, det blir ikke møtevirksomhet hele dagen da.
Bildet hentet fra http://www.hotelunion.no/ Det er meldt supert vær hele helgen, og da er det masse naturoplevelser å få med seg. Anbefaler dere å sjekke ut linkene under bilda. Les og nyt! Maten der inne er kjempegod, og den flotte buffèten til hotellet er ganske berømt. Dere lesere for ha ei super helg, og kanskje frister det med et opphold i Geiranger.

1 kommentar :

  1. Geiranger er helt fantastisk!! Heldige deg!! Kos deg masse! Vi misunner deg:) Hotelrommet så fantastisk ut:) Skal du bare kose deg?:)

    Klem:)

    SvarSlett