søndag 13. mars 2011

DENNE HELGA

er første helga på LANG tid at jeg har vært heste-fri. Det har vært litt uvant og rart, men også deilig.

HVA har jeg gjort i helga da? Jo, i går skulle jeg på besøk men det ble ikke noe av, og så skulle jeg ut å gå tur mellom snøbygene men ble det noe av da? Neida.......
Men ÈN ting jeg trimmet i går det var lattermusklene, for min kjære og jeg var på RASKE MENN :-)


Man kan si hva man vil men de er bare KNALLBRA, og for ikke å snakke om ENERGIEN deres. Hvor har de den fra? Jeg flira ihvertfall godt i et par timer.....


Etterpå spiste vi på en restaurant i Ålesund som heter ORIENT(http://www.orientbar.no/)for der har de så god mat, og da ble det selvfølgelig et par glass rødvin på meg. Vi spanderte også på oss dessert, Bananasplit, men da den og kaffen var fortært var jeg så stappmett at noen knapper måtte løses opp ja.....(litt bi-smak med tanke på de rammede i Japan, MEN....)
En vellykket og koselig kveld :-)(bilde fra nettet)

Ekstra hyggelig at min kjære hadde klart å løsrive seg fra verkstedet for å bli med. Han stresser nemlig VELDIG om dagene, og det er ikke mye jeg ser til ham. Der er en stor lagringshall ved siden av selve bilverkstedet, og i februar i fjor raste halve hallen sammen pga snø(der var mindre snømengde på taket enn det hallen er bygd for å tåle). Så har det vært mye fram og tilbake med leverandør, men til slutt ble det endelig et forlik om at ny hall skal settes opp. Det er første gang noe sånt har skjedd med en sånn hall, og det tar vel litt tid å innrømme skyld da. MEN nå skal de komme med ny hall i kveld og så skal de begynne å sette den opp i morgen tidlig. Da måtte selvfølgelig restene av den gamle hallen rives og tomta ryddes, og DET er grunnen til at jeg ikke ser han jeg bor sammen med så mye.

DAGEN i dag har det vært fint vær, og jeg har gått to(2) turer :-)
Først gikk jeg sammen med min kjære ned til verkstedet, men våre veier skiltes der så jeg gikk videre slik at jeg gikk en "runde" som førte meg hjem. Da går jeg ned til sjøen der hvor badestranden er og oppover igjen til vi kommer dit vi bor. MEN jeg hadde glemt å ta med en vesentlig ting når jeg gikk tur! KAMERAET.....og selvfølgelig var det akkurat på denne turen mange flotte ting å ta bilder av. Men, men... det er ikke så mye å gjøre med det nå. Jeg fikk ihvertfall gått en times tid, og det var skikkelig vårlig å høre på fuglene, og oppleve alla andre som var på turer, Både folk med unger, hunder og hest, og noen som fisket nede ved stranda..
Jeg kan vise her et gammelt bilde som er tatt 7 januar -08 og som er ved den samme stranda:


Aurelius og meg Januar 2008


Tur nummer to gikk jeg etter jeg hadde kjørt ned en bil på verkstedet, og istedenfor at Egil skulle kjøre meg opp igjen gikk jeg bare. Så da ble det en tur på 20 minutter til :-)


Nå skal jeg kjøre bilen min ned på verkstedet og parkere den der for jeg skal hjelpe Egil litt i morgen(ta tlf o.l.) siden de kommer og skal begynne på hallen. Så da skal jeg GÅ ned dit i morgen tidlig.
Dermed blir det ENDA en tur på meg i dag(nå må jeg passe meg så jeg ikke blir sprek he he he...)
Og fra i morgen av er det meldt KNALLVÆR her så da blir det nok flere turer i løpet av uken.
Er det ikke deilig da dere når våren er i anmarsj og man kan nyte turgåing UTEN brodder..... :-)

Håper dere andre har hatt en herlig helg også...

Klem fra Kari


6 kommentarer :

 1. Kan godt tenke meg at de raske menn var lattervekkende:O)
  Godt at hallen blir oppbygd, men skjønner det blir ekstra mye på din kjære framover.
  Har ikke kommet meg ut på tur, gremmes!!
  Det meldes jo kjempevær, så nyt ei ny uke, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Tror nok du har gått av deg alle kaloriene fra den deilige middagen nå Kari ;D
  Men bare man kommer seg i gang er det veldig deilig å komme seg ut på tur. Faktisk den beste treningsformen jeg vet, og så er det helt gratis!
  Ha en fin ny uke!
  klem fra Laila

  SvarSlett
 3. Så heldig du er som har vært og sett Raske menn.
  Jeg synes de er rasende morsomme og , ja , den energien !
  Du er flink som går mye tur. Har stadig planer , jeg også , men så blir
  det ikke så mye med meg......
  Jeg har problemer med å sove om natten så jeg er ALLTID trøtt..zzzzz
  Ha en fin, ny uke.
  Klem fra Ingunn :-)

  SvarSlett
 4. Jøsse min du blir da supersprek du nå etter all gåing:)...Men deilig å gå når det våres å ikke er glatt:)

  Leste innlegget ditt under her, å sier som de andre at slike skal du ikke bruke energi på, men vet det er enklere sagt enn gjort:)

  Leiligheta dere leier ut vil jeg gjerne høre mer om;)...

  Ønsker deg en flott dag;)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 5. Helga hørtes da behagelig ut til tross for at den ikke ble helt som planlagt:)
  Så herlig med gåturer:) Jeg elsker å gå tur...sikkert mere enn Major!! Synes det er smart at du velger å gå..husk alle monner drar!!
  Nå er våren her...tror jeg:) Iallefall my som minne rom det:)
  Lykke til med ny hall:)
  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 6. Hei Kari!
  Ja raske menn er utrolig populær her i huset, og spesielt for junior og kameratene som henter morsomme klipp fra youtube. Hører bare latteren jalle fra loftsstuen hi hi. Så deilig dere tok dere tid til en restaurantbesøk i tillegg, det er sååå viktig å prioritere litt tid sammen i denne travle hverdag.
  Lykke til med bygging av ny hall, litt av en jobb. Det er tirsdag i dag, så kanskje den allerede er oppe og står!?
  Flott bilde av deg og hesten, ser så idyllistk ut. Kos deg videre med tirsdagen. Jeg er i gang med vaskefilla som vanlig om formiddagen. Men hver kaffepause må jeg innom og lese noen blogger, klarer ikke la være hi hi.
  Stor klem

  SvarSlett