onsdag 30. mars 2011

Dagen i dag

Er bare SÅ vakker...... og det var meningen jeg skulle legge ut noen bilder så dere fikk se, men det er så mye tull og styr med bloggen at jeg får dessverre ikke vist dere..

Det kommer bare opp hele tiden at det er feil på siden og bla bla bla..... det er ikke første gangen det skjer så jeg er lei av alt tullet med denne bloggen. Noen andre som opplever sånt? Og kunne gitt meg noen råd og tips?


 Ha en strålende dag alle sammen :)

Klem fra Kari


5 kommentarer :

 1. Har ikke vært borti det problemet, så jeg kan ikke komme med noen tips dessverre!!:)

  Nyt dagen:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 2. Jeg har opplevd at jeg ikke fikk lastet opp bilder. Det er veldig irriterende. Men neste dag var alt i orden, så jeg tror ikke jeg kunne ha gjort noe med det selv.
  Jeg har ikke prøvd i dag.
  Håper det går bedre for deg i morgen :)

  SvarSlett
 3. Blogger har hatt problemer, har selv hatt vansker med bilder der...bruker blogger i tovebua. Men jeg skriver alle mine innlegg på tovepia i Windows Live Writer, kan lastes ned gratis, da er du ikke avhengig av blogger;)
  Kjempevær her også, herlig!!

  SvarSlett
 4. Å kor synd du ikke får vist oss det du hadde tenkt, men kanskje det fungerer imorra, ha en fin kveld, Lisbeth ,O)

  SvarSlett
 5. Hei Kari!
  Takk for ALLTID så koselig hilsen fra deg:)
  Så irriterende at du ikke får lagt ut bilder..! Kan dessverre ikke hjelpe deg heller, har ikke selv hatt noe problemer, men forhåpentligvis ligger problemet hos google og ikke deg. Se om det ikke har ordnet seg etter noen dager. Ha en finfin kveld!
  Klem fra meg

  SvarSlett