fredag 12. november 2010

Gjeeeeeessp.....TIDLIG oppe!
VÅKNA kl 05! Da hadde jeg lagt en time og vridd meg. Så her var det bare å stå opp, og koke seg kaffe. Så nå har jeg rydda i noen papirer, og sittet litt på nett. Det er ikke SÅ mye en får gjort på mårrakvisten uten at andre i huset blir vekket, for her er litt lytt.
Det er bare min kjære og jeg som bor i størstedelen av huset, bortsett fra 1.etasje i gamledelen hvor en ung gutt leier.....

Jeg kunne ha laga til deilig frokost til min kjære og meg, men han er dessverre ikke typen som liker å spise med èn gang han står opp. Siden bilverkstedet hans er så nært drar han hjemmefra rett før kl 8, og da står han opp bare noen minutter før han skal dra......
Hmmmm.......men kanskje.. kanskje skal jeg gjøre det alikevel? Hvorfor alltid følge de TRØTTE vanene man har. Jeg hiver meg rundt jeg og tar og overrasker ham :)

SUKSESSFORMEL: - Mitt råd er å holde seg til et fast måltidsmønster som gjør det mulig å prestere bra hele dagen uten at vekten går opp. For de fleste vil dette si å innta 1 måltid tidlig på dagen, og 3-4 små regelmessige måltider i timene som kommer før du legger deg, skriver Frode Norheim.
Bildet har jeg funnet på nettet(det er fra Dagbladet)

Nå må jeg lage til her og få fyr i kjøkkenpeisen, og få tent levende lys... Tipper han blir overrasket :)..... Hi hi hi hi
Vi tastes senere.

Ha en flott dag alle sammen!

Klem fra KariTillegg:
Min kjære ble overrasket, og glad, over oppvartingen :) Selv om det var noen "små"kommentarer som: "det er nå ikke bursdagen min i dag, og ikke er det farsdag eller søndag" ;) "Bare sett deg og spis før du drar du, kjære", sa jeg.

Et par bilder:

I all enkelhet

Frokost for to en fredagsmorgen

Det viktigste er at min kjære ble glad, og det er ikke mye som skal til for å glede. Så ta med dette:

Ønsker alle en super dag :)

4 kommentarer :

 1. Nei, men så koooselig gjort av deg. Jeg må bare innrømme at jeg falt så veldig for Pusur, Han ligne meg om morgenen:-) Jeg må si at jeg synes fem er veldig tidlig. Men du må ha en flott dag videre Kari.
  Klem:-)

  SvarSlett
 2. Så koselig da:) Å så gøy at han ble glad for frokosten da...:)

  Ha en finfin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 3. Ja, det er VEL tidlig..... men men!

  SvarSlett
 4. Veldig flott gjort av deg Kari:)) Klart han ble glad. Gubben min hadde sikkert uttalt: har jeg bursdag? hehe:) Koselig:)
  Jeg har også våkna grytidlig idet siste. Har vekkerklokka på 05:30....og når jeg våkner rundt 04 og begynner og vri meg, blir jeg stressa. Blir døsig sånn ca 05:15....
  Riktig god helg, klem fra meg...og kos dåkker:)

  SvarSlett