torsdag 11. november 2010

JEG FUNDERER PÅ...........

dream_pictures_beauty_imagine_3Hvorfor jeg har DRØMT så mye rart de siste dagene..... Jeg har vært SYK hele uka,  derfor har jeg for det meste lagt i senga og sovet mye pga feber. Da har jeg hatt mange merkelige drømmer, og vet ikke helt hvordan jeg skal TOLKE de. Personer fra fortiden, hesten min, hunden min, bilen min? som jeg drømte jeg er innesperret i men kommer meg ut av og mye mye annet........


Hvem vet hva som er ÅRSAKEN, men det må sies at det siste året har vært litt tøft da. Fibromyalgien påvirker oss som har det på mange måter. Vi har oppturer og nedturer, og jeg har grublet mye på ting. dessuten har HUMØRET vært svingende, og det syns jeg har vært veldig dumt. Sånt går utover de nærmeste. 

Jeg leste på en blogg tidligere i kveld om "hva er det med menn", og at de ikke alltid forstår kvinnen i sitt liv. Jeg bare MÅ si at jeg har vel den tÅlmodigste og kjærligste mannen jeg vet om, og HAM skal jeg holde hardt på. Med de opp og nedturer jeg har hatt så har han vært der FOR MEG, om ikke fysisk, så ER han der :)

Ha en fortsatt fin kveld.

2 kommentarer :

 1. Huff. Ikke så greit å slite med helsa ... Og får man ikke ro i natten heller blir det jammen ikke bedre ..

  Noe drømmetyder er jeg så visst ikke. Tenker knapt over mine egne :) Men når jeg er syk, spesielt med feber, blir drømmene anneledes.

  Jeg sender deg en godbedringsklem, og håper du snart får rolige og behagelige drømmer.

  Renate

  SvarSlett
 2. Jeg har gått til drømmetydning. Ofte handler det om barndom....ting som ligger lagret i underbevisstheten. At du drømmer om dyr som står deg nær er visst vanlig. Dyret er deg i drømmen tror jeg. Tenk over hvordan hesten / hunden hadde det....At du har hatt en tøff tid kan sikkert utløse endel følelser som ligger der. Det finne bøker om dette.
  Lykke til:)

  SvarSlett