torsdag 27. oktober 2011

Jeg er så glad i

himmelen, skyene og fjella. De forteller meg noe, og gir energi og inspirasjon, og så er farvene så nydelige. I morges tok jeg bilder med 2 forskjellige objektiver mot samme målet, og med ca 20 min mellomrom(det var mellom kl 08 og 08.30). Og det er fascinerende og se farve- og lysforskjellen, og objektivene jeg har brukt er 70-300 mm(de mørkeste bildene)og 18-55 mm(de lysere bildene). Bare se her:


Dette og det under er samme retningen(litt mer til høyre på bildet under)

Dette og bildet under er det samme

Dette og det under er det samme


Det bildet under her er også tatt med 70-300 mm 

Måtte bare knipse disse nydelige farvene(18-55 mm obj.)

 Og dette:

Skaperverket er bare så vakkert. I menigheten der jeg går er det en maler som har noen bilder på veggene der, og jeg ser at hun også er glad i farver. Ta en titt innom hjemmesiden hennes HER hvis du er interessert i kunst. Bildene er bare SÅ nydelige, og jeg skal kjøpe et av bildene.

 I forgårs laget jeg frokostblanding. Jeg syns det er så godt med hjemmelaget frokostblanding og Tyrkisk yoghurt. Jeg lager masse og så oppbevarer jeg frokostblandingen i norgesglass. Da holder den seg lenge og det er dekorativt syns jeg. 


Dette bruker jeg i Frokostblandingen:

Store havregryn
Linfrø
Sesamfrø
Gresskarkjerner
Solsikkekjerner
Pinjekjerner
Hakkede mandler
Hakkede valnøtter
Kokos
Cocosa ( ca 2 dl)

Jeg blander alt sammen i en stor langpanne, og heller cocosa over(cocosa må varmes litt i mikrobølgeovn for å bli flytende). Så har jeg det i stekeovnen 20-30 min. på 200 grader. Så lar jeg det stå og kjøle seg ned og blander så i tørkede bær(blåbær, tranebær o.l) og hakket mørk sjokolade(70%).... Nam, nam ;-)

Ha en fin dag :-)

  

2 kommentarer :

 1. Gud før noen flotte bilder du har tatt :)skikkelig morgen stemning !
  Æ bruker og kjøpe fedon lindberg sin musli, men det e sikkert billigere og lage det sjøl.

  Ha en flott dag, hilsen Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder,Kari!
  Jeg ser hvor stor forskjell det blir med ulike objektiver og det gjør at jeg får enda mer lyst på nytt kamera. Og så har jeg lyst til å gå på fotokurs. Har du det, eller er du selvlært ?
  Sikkert både smart og godt og lage muslien selv!
  Ha en riktig god dag.
  Klem fra Ingunn:)

  SvarSlett