lørdag 29. oktober 2011

Nytt familiemedlem

Vi, eller rettere sagt jeg, har fått et nytt familiemedlem. Min kjære har i utgangspunktet ikke lyst på hund, men han skjønner hvor mye jeg savner det å ha hund etter at Garry døde. Så nå fikk jeg klarsignal til å ta ei skjønn tibbefrøken inn i livet vårt. Vi skal være fôrverter til henne, som betyr at hun bor hos oss og vi har henne som om hun er vår egen hund, men når hun skal på utstilling eller ha valper er hun hos eierne. Jeg syns det er en genial løsning, for da får vi litt fri innimellom. Dessuten har de som eier henne sagt at hvis vi skal noe så kan de passe henne(noe jeg synes er utrolig snilt gjort).

Tilda er ei skjønn "frøken" på 1  år av rasen Tibetansk Spaniel. Hun er ei glad lita jente, og veldig enkel å ha med å gjøre. Jeg har passet henne litt av og til de siste ukene for å bli litt kjent med henne. Så da har hun vært med meg i stallen, og hjem og hun har hilst på katten. Så i går kveld var jeg og hentet hentet, og da var pus inne da vi kom. Han er litt skeptisk, men jeg er veldig bevisst på å kose med ham og å korrigere ham hvis han blir for "hissig". Men jeg tror dette vil gå seg til, og han var jo vant til Garry.

Her er noen bilder av Tilda tatt i går kveld og i dag, og da hun var med meg i stallen forrige uke:
Sjarmerende frøken
Titt tei...her er jeg
Flink å sitte fint for fotografen
Litt lei av fotografering nå

Hestene får påfyll av mat
Tilda ville helst i det mest gjørmete området
Men fant fort ut at det var litt skummelt i paddocken
Den første natta til Tilda gikk fint, og ho sov(og snorket)fint i senga si stort sett hele natta. Klokka åtte i morges var vi oppe, og ute og gikk tur :-) Litt forskjell fra Garry, men av helsemessige årsaker er det enklere med Tilda enn det var med Garry som var så stor og sterk.

Ha en flott lørdag alle sammen :-)

5 kommentarer :

 1. Fin lita frøken - praktisk måte å ha hund på. God helg til deg og dine:-))

  SvarSlett
 2. Dette er rett og slett en solskinnshistorie Kari! Jeg har skrevet det til deg på fb, men sier det mer enn gjerne igjen..: Jeg er så utrolig glad på dine vegner, gratulerer med det skjønne nye familiemedlemet:)))
  Jeg har dessverre ikke noe pepperkakeoppskrif, av den enkle grunn at jeg alltid kjøper pepperkakedeigen hos Ikea. Den er super god å jobbe med, rimelig og sparer meg for masse arbeid hihi. Har du ikke prøvd Ikea deigen før, må du jammen prøve den i år, super, rett og slett!:))
  Ha en fortsatt fin ettermiddag. Nå drar vi snart på fotballfest, MED kake hihi:)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Å førr ei søt lita pia du har fått,skjønne godt du savner det og ha hund, det e enklere med en liten hund enn en stor, vi hadde en samojed på 80 tallet, han var så sterk, at æ ikke greide og ¨å tur med han, og etter han døde, ville æ bare ha småe enkle hunder, takk for koselige ord hos mæ og ha en ny fin uke, hilsen Lisbeth :O)

  SvarSlett
 4. Så skjønn hun var da! Har jo Tibbejente selv jeg vet du, og jeg har ikke angret en dag på at jeg valgte den rasen! Herlige, sjarmerende små hunder!
  klem fra Laila

  SvarSlett
 5. Så flott at du har fått ein liten venn i huset. Og det på ein praktisk måte.
  Takk for link! :-)
  HA FIN VEKE!

  SvarSlett