fredag 2. desember 2011

Jeg må le

Min kjære hadde lyst på pulsvarmere for å bruke på vinterstid når han skrur bil osv. på verkstedet. Jeg har aldri laget sånne før og etter mye leting av oppskrifter, som kunne være lett å forstå, så fikk jeg ei av naboen som jeg ihvertfall skjønte poenget av. Så da ble det;"Kari gjør ting hun ikke kan" og her er resultatet:MEN, det er tanken som teller og de er laget av kjærlighet...

Ha en fin fredag alle sammen :) Her ha vi fått litt snø nå, men hvor lenge det varer gjenstår å se for det er meldt mer regn, og storm....


7 kommentarer :

 1. Heimegjort er velgjort - sikker på at den lillefingeren der er ekstra glad for at den fekk mest strikkegarn rundt seg, den er jo minst og kanskje den som treng det mest:-)) Syns du er flink og heldig er han som får av din kjærlighet:-))

  Klem

  SvarSlett
 2. Hehe jeg ler jeg å:)
  Men det er som du sier, det er tanken som teller:)

  Ønsker deg en fin fredag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 3. Ja, det er bare å le for jeg syns de ble så komiske selv :) He he he he.....
  Men, kanskje med litt trening ;-)

  SvarSlett
 4. Jeg er sikker på at etter litt bruk, så jevner alt seg ut;) Synes dette var godt gjort, for ikke enkelt med alle disse fingrene;O)
  Kos dæ i helg, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 5. Kjempefine og varme!
  Og laga av KJÆRLEIK er det beste!!

  God helg!

  SvarSlett
 6. Det er godt å være som Pippi..." det har jeg aldri gjort før, så det tror jeg sikkert at jeg kan klare" Et suverent motto!

  God helg til deg

  SvarSlett
 7. Håper du har hatt en fin julefeiring Kari!
  Og så ønsker jeg deg et riktig Godt Nyttår!!
  klem fra Laila

  SvarSlett