tirsdag 24. januar 2012

Oppussing på gang

I mange år har jeg "maset"om at vi skal pusse opp rett og slett for jeg er ukomfortabel med å bo i farver, tapeter o.a som har vært siden huset(den delen vi bor i) ble bygd for over 20 år siden. Det er snart åtte år siden jeg flyttet inn sammen med min kjære her i hans hus, så da er det på tide.
Enkelte ting trenger lang modningstid, og nå er vel tiden inne til å begynne. Så da er det bare å sette seg ned og bli enige om hvordan vi vil ha det(og håpe på at ikke også den modningstiden tar 8 år!)..
Det er masse jeg har lyst å gjøre her, som kanskje ikke min kjære er helt enig i, så jeg gleder meg til resultatet. Her er så deilig å bo, her på landet, og vi har en fantastisk utsikt, så å kjøpe oss noe nytt sammen er helt uaktuellt. Så da får vi se hva vi får til i det huset han en gang bygde.
Ha tatt noen bilder av stua og kjøkkenet(som er de romma som først og fremst trenger et løft), og jeg vil bare presisere at jeg har ikke ryddet før bilda ble tatt......


Del av kjøkkenet, og jeg bare elsker den kjøkkenpeisen
Kjøkkenet
Kjøkken
Tapet på kjøkken(grusom spør du meg)
Del av stua
Tv kroken til høyre(de store svarte stolene vil jeg ha vekk)
Fra stua og inn mot kjøkkenet
Tv kriken og peisen på stua
Forferdelig gulfarve(jeg liker gul men ikke gulgrønn)
Det er rotete fordi vi har begynt å ha vekk litt ting for å frigjøre plass. Parketten må slipes og lakkes, og der er masse annet forarbeide før vi kan starte. MEN, det er ting på gang :-) JIPPI!!


Ha en fin dag alle sammen..

3 kommentarer :

 1. lykke til med opp pussinga ;)

  spennende men noe nytt ..

  monikaklemma
  flotte hestebilder

  SvarSlett
 2. Fornyelse gjør godt! Masse lykke til! :)

  SvarSlett
 3. Jeg har forståelse for at du vil pusse opp litt ja;)...Du får bruke din kvinnelist vettu;)
  Gleder meg til å følge deg i oppussinga!!:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett