tirsdag 10. januar 2012

Savnet hund

Naboen vår savner hunden sin sårt så nå tenkte jeg å legge bilde og tekst som ligger ute på facebook her på bloggen min. Tenk om tilfeldigvis noen av dere lesere kjenner noen i dette området, som har hørt eller sett noe. Det går jo an å prøve :)
Ollie har vært borte siden 1,juledag, da det var storm her, og det er lett og lett etter ham, og det er blitt gjort mange observasjoner av ham i nærheten. Men ingen finner ham/får tak i ham. Han er litt sky i utgangspunktet, men han er verdens snilleste hund, og kosete. Han har vært borte i over 2 uker nå, og det bidrar vel til å gjøre ham mer sky for mennesker. I følge eiere så lønner det seg å lokke ham til seg med gobiter, og ha tålmodighet når det gjelder å få nærme seg hunden.
Bildet, og teksten under bildet, er fra DBMR's facebooksider, men eierne legger stadig ut mer info HER også. Mobilnr til eierne er: 41400924..
Jeg håper, og ber, om at han kommer vel hjem til eierne sine, som også er naboene våre. De har tre border collier til som også savner lekekameraten sin.....
Ollie er unghund, og ca halvannet år gammel.

Dyrebeskyttelsen Norge Avdeling Møre og Romsdal

Kan ALLE der ute klikke DEL på denne? Denne hunden har nå vært savnet siden 2. juledag. Det betyr at den har vært borte i over 13 dager nå. Den er savnet fra EMBLEM i Ålesund Kommune. Den ble sist observert onsdag 04.01.12 ! Hjelp hunden ved å dele dette, og oppforde også alle DINE venner til å gjøre det samme. Sammen kan vi nå mange, sammen kan vi hjelpe!

2 kommentarer :

 1. Huff, kor trasig dette var, det e forfærdelig når man mister husdyran sine, rart ikke hunden kommer hjemover, vis den er i livet ennu, stakkars hund, kor redd den må være, så har den vært ute aleine nyttårsaften og, da alle dyr egentlig skal være inne....
  De stskkars eierne , de må være kjempefortvilet, håper indelig de finner hunden sin snart, og at den har det bra.

  SvarSlett
 2. Heia

  Dette er jo trasige greier. Får håpe hunden kommer til rette. Mange ganger jeg ser slike etterlysninger på facebook, og at hunder har kommet til rette. Håper det vil hjelpe, og at hunden får komme hjem til sine eiere. Også de er redde og bekymret, som hunden er det.. Kan dele dette på facebook, ingen problem det..

  Ønsker deg en fin dag..

  SvarSlett