torsdag 8. september 2011

Treg til å blogge? Jeg? Neida... Men, her er jeg...

Sommeren går så fort, og så er det noe som skjer hele tiden. Plutselig er august omme og nå er vi jammen med halvveis i september snart.

Hva har så jeg gjort siden sist jeg blogget(som snart er 2 mnd siden)? Jeg har vært mye sammen med min ♥ kjære  , og vi har vært på turer, jeg har vandret i Shakespares sin fødby, vært på marknader, på veterancamping, i bursdager, på besøk hos gode venner og familie o.l. Så man kan godt si at det har vært en Egil og Kari sommer. Jeg vil si at det er godt å kunne pleie hverandre av og til, og oppleve ting sammen og ta seg fri fra det hverdagslige maset. Bare være sammen og slappe av, oppleve nye ting, bli kjent med nye mennesker og å oppleve hverandre. Sånt er alltid godt i et forhold og gir en god vitamininnsprøytning. Jeg er stolt av min kjære som tok seg fri i over 2 uker fra verkstedet :)

Shakespares barndomshjem

Stilig dame

Klippene i Dover 


 Forrige helg tok jeg meg en tur til en venninne på nordmøre, og det var veldig koselig. Det ble veldig impulsivt bestemt, og vi hadde det koselig de dagene jeg var på besøk. Jeg følte jeg fikk med meg mye på få dager, og så er det hyggelig å se hvordan hun har fått det siden sist jeg var der(for nesten et år siden). Hun har en koselig blogg som heter Gården og hagen ved Trollskogen  og som er verdt et besøk. 

På søndagstur i Trollskogen

Artige trær

Høstblad

Utsikt fra gården til Anne

 Ellers har jeg for tiden strikkedilla, og strikker raggsokker. Skal også lære meg å hekle etterhvert, og jeg har noen gode venninner som både strikker og hekler. Prøver å møtes en gang i uka, og det er koselig og veldig sosialt.

Første par
Nå holder jeg på med nr 2 i denne fargen


På søndag tok vi ned gjerdet til hestene oppe på fjellet, så nå er sommerbeitet over for i år og Aurelius har kommet trygt ut igjen på Vigra. der koser han seg sammen med vennene sine, og de blir gående ute der noen uker til før de skal begynne å stå inne i stallen om nettene. Det går bra selv om været her er veldig varierende for tiden. Det er HØST, men i dag har vi en vakker dag. Sola skinner og det er bare herlig.
3 kommentarer :

 1. Kor fint at du og din kjære har vært sammen i sommer , det er viktig i et forhold:)
  Ferien skal være en familie tid :)
  Det e mange som nu har tatt dyrene sine inn fra beite, våre går inn om natten hele året, men ute på grønt hele dagen ,når klokken nermer seg 19.30, da vill de inn, de syns det er godt og komme bort fra innsektene som er ille om kveldene, komme inn og få kraftfor og gullerøtter :)
  Vi har så masse luftegårder vi kan bytte i, lar noen hvile og lar gresset vekse opp, men hestene går i andre som er grønne og fine.
  Siden de er løps hester og går løp om sommeren, syns vi det e greit og gjøre det sonn:)
  Ha en fin dag, hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 2. Fint å høyre frå deg igjenn - det ser ut for at du har hatt ein flott sommar - kos deg med hausten og så får vi håpe vi får betre veir utover.

  jannetove

  SvarSlett
 3. Så koselig dere har hatt det da:)...Godt med slike kjæresteferier:)
  Å jeg er glad du er tilbake:)

  Ble ikke noen sydentur på oss denne sommeren, men du skal ikke se bort fra at det kan bli senere;)

  Ønsker deg en fin dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett