søndag 11. september 2011

9/11-2001

Tenkt at det er ti år siden dette skjedde. Jeg husker det som det var i går, og at jeg tilfeldigvis satte på tv'en den dagen. Skjønte ikke hvorfor det var ekstra nyhetssending og satt sjokkert og så på flyene som krasjet inn i tårnene, og så etterhvert at de raste sammen. Bildene senere da New York var dekket av aske, og hele byen minte om en spøkelsesby......La oss i dag reflektere over det som hendte den dagen for 10 år siden, og la tankene gå til alle de som sitter igjen med sårene og tapene. Fra det første flyet traff kl 14.46 og  tårn nr 2 raste 16.28(norsk tid).....
Så får vi be om at sånne ting ALDRI skjer igjen, hverken i andre land eller her i Norge. Selv om vi opplevde en grusom terrorhandling i vårt eget lille fredlige land i sommer..........
Vi får minnes fra begge de grusomme handlingene.............................


4 kommentarer :

 1. Hei Kari og god søndag!
  Uff ja...dette husker jeg som om det var skjedd i går. Vår sønn var kun 1 år gammel og vi var ute i hagen og lekte. Jeg skulle bare inn og hente noe og tv apparatet sto og suste for seg selv, og hva ser jeg på vei ut!!! Det gikk sjokkbølge over meg og jeg tørde faktisk ikke gå på kjøpesenter i flere dager. Tankene mine går til alle de pårørende og etterlatte i dag..
  Ser ellers nedover at du har vært både på tur og konsert, så kjekt!
  Ønsker deg en fin søndag og godt valg Kari! Jeg har forhåndstemt og skal nyte dagen hjemme og prøve ut noen nye cupcaces, altså ferdigpakke fra butikken. Syns de såg så flotte ut, så spørs det på smaken da hi hi.
  Stor klem til herlige deg Kari!:)

  SvarSlett
 2. Ja,huff, det skjer så mye trist i verden, og nu skjer det også i vårt lille land, ha en fin søndag, og takk for hilsen hos mæ. Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 3. Huff ja jeg minnes dette som om det var i går, helt ufattelig!!
  Vi får håpe og tro at det ikke skjer slike voldsomme ting, men det er så mye uro rundt om i verden at man kan bli rent livredd!!

  Ønsker deg en fin dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 4. Ja årene går uendelig fort og jeg husker også godt den dagen. Siden jeg jobber i fly fikk jeg følelsen av å jobbe i en levende potensiell bombe...vi må ikke glemme, men leve videre og ta lærdom.

  SvarSlett