mandag 6. desember 2010

Snø

I helga fikk vi endelig snø her også. Ikke så mye men det kom snø! For meg betyr det - tur med hest og vogn/slede, jippi :) Ingenting er som et godt underlag av snø for hestens bein, da løper han avgårde og koser seg....Jeg liker snøen jeg, og det gjør også hesten min.


Aurelius og Egil tidligere i vinter(januar)

Snø betyr også at det blir lysere og renere ute, og så blir det ikke så skittent inne. Det er bedre å tråkke inn med ren snø enn sand og skitten jord. Ihvertfall når man ikke får lov å holde på så mye med rengjøring, og hun som vasker for meg har altfor mye akkurat nå..... Lurer på hvorfor det, gitt. Kan det ha noe med at det nærmer seg jul å gjøre ;)


Bildene er tatt i gårNår det er snø er det også morsommere å være ute, for da kan man bli litt barn igjen og leke seg i snøen. Lage engler, ha snøballkrig og lage snømenn, og man kan ake på akebrett, stå på ski eller leke seg litt med bil(PÅ BANE)!
Siden min kjære, og jeg, er aktivt med i Bilsportmiljøet her og det skal  være løp i helga - både Bilcross og Autoslalom, så skal det bli interessant siden det er snø. Vi får bare håpe at det ikke blir avlyst selv om det bare er trening. Gøy bruker det å være uansett, bare se bilde fra Romjulsløpet i fjor:


Min kjære

I aksjon


Og så får man mer julestemning av snø. Når jeg var lita var det alltid MYE snø før jul, i jula og leeeeenge etterpå.

Klem fra Kari


Måtte bare teste kameraet mitt når sola gikk ned i dag, 07.12.2010, men det snødde sånn at det ble litt dårlig..... Det "laver"ned med snø:
Dette var tatt kl 16.15(samme vinkel som det øverste av de 2 snøbildene her) 

3 kommentarer :

 1. Så koselig at det har kommet snø da:) Håper den blir liggende slik at dere får en hvit jul:)

  Her er det litt snø, men det er så forbaska kaldt...minus 20 grader i dag...brrr!!

  Ha en finfin vinterdag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 2. Her er det nok litt mildere ja :)

  SvarSlett
 3. Å så koselig bilde av Aurelius med vogn. Her laver også snøen ned. Passe godt når en har en vond hånd og må måke snø. :-) men det ordner seg alltid for snille piker:-))
  Stor klem til deg.

  SvarSlett