torsdag 9. desember 2010

Framgang i oppussingen

Det går sakte framover med oppussingen oppe på gamledelen i huset vårt. Gulva på kjøkkenet og der som skal bli ene stuen(tidligere ungdoms soverom)er lagt nå, men vi må ha på lister også. Så i går kveld puslet jeg litt oppe på kjøkkenet der og satt og så ut gjennom kjøkkenvinduet og spiste paranøtter i kveldsstemningen.....
For jeg vil kalle det stemning nå når vi har fått så mye snø, og det snør fortsatt. Får litt julestemning da.

Hvis dere husker fra tidligere innlegg så pusses det opp på gamledelen fordi vi skal bo der oppe under oppussingen av hovedetasjen. Det er ikke noen stor leilighet oppe, men der er ganske sjarmerende. Og så har vi de romma til å bruke til noe ved senere anledninger, så det ikke bare blir rom man lagrer alt mulig "skrot" i.

Her er noen før og etter bilder av gamlekjøkkenet på loftet:

Bordet(respatex) ved kjøkkenvinduet

Belegget som var på gamlekjøkkenet

Pyntet litt etter kjøkkenet ble ferdig

Mye finere med tarkett

Nå er vi ikke helt ferdige da, og det skal flere ting på veggen osv., og ikke er jeg interiørekspert sånn som mange av dere bloggere her er. Men det blir, det blir og det begynner ihvertfall å ta form. Dessuten er det min stil og slik som vi liker det, og det er vi som skal bo der. DET er det viktigste for meg......

Ha en strålende dag alle sammen.

Klem fra Kari


3 kommentarer :

 1. Jaaa og hipp hurra! Du har forstått det Kari:-) Det er nemlig riktig at stilen og innredningen skal være noe DU bor i og trives med, og ikke noe som er etterligning av en katalog osv. Dette så jo kjempe fint ut!!
  Veldig spennendes for oss å få lov til å følge med, og jeg kjenner gleden boble på deres vegne.

  Ha en strålendes torsdag og hold på varmen, den trenger vi såvisst disse dagene.
  God klem fra meg til deg!

  SvarSlett
 2. Oi det ble forandring ja gitt:)

  Ja det er sant som du skriver, det er dere som skal bo der!!;) Å da er det dere som skal trives der!!:)

  Ha en flott dag;)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 3. Det er sikkert og visst ja, men det er flott å kunne få litt inspirasjon når man besøker andre blogger. Vi har så mye gammelt, og nytt, og jeg bruker å bytte om litt av og til. For da ser det ut som vi har fått noe nytt ;)

  Ha en flott dag du også :)

  Klem

  SvarSlett