tirsdag 24. juli 2012

Ikke for å klage altså

men nå begynner jeg å bli lei av dårlig vær. Jeg er fullstendig klar over at rundt om i verden er det mennesker som har det mye verre enn meg med tanke på at de sulter, tørster, bor i land med krig osv....MEN!
Nå har jeg lyst på sol, og litt mer varme siden det liksom skal være sommer på denne tiden av året. Kroppen min er heller ikke helt enig i dette været, og selv om jeg er flink til å gå turer og å holde meg varm, så er der en del steder kroppen min protesterer og blir stiv og vond.
Så nå har jeg kjøpt billett(enveis)og drar til leiligheten vår i Tyrkia. Min kjære var så snill å spandere på meg for han syns ikke jeg har hatt det noe godt de siste ukene, og det går jo utover ham også siden humøret blir så svingende. Så han vil ta seg av hunden og hesten, i tillegg til alt annet han har å gjøre på verkstedet, slik at "mor"får dra bort ei stund å hente krefter og ny energi :-)

Bade
Nyte late dager på stranda



Så Mahmutlar here I come:
Slappe av på solsenga på balkongen
Nyte sene kvelder på balkongen
Kjøpe meg blomster til å ha på balkongene
Rusle rundt å se på livet
God stemning
Deilig mat
Masse dans og glede

Jeg skal ha med ei venninne, så jeg blir heldigvis ikke helt alene. Vi gleder oss veldig så på lørdag kl 11.15 drar vi fra Vigra.
Ha en fin tirsdag alle sammen :-)

2 kommentarer :

 1. God tur og kos deg masse.. Været er pyton, men jeg kommer meg ikke til sol og varme før i september... Kjenner det godt på leddene av dette regnværet... Vi har lov å klage litt..

  Klem

  SvarSlett
 2. Åh hørtes helt herlig ut. Syden, sol og varme= Ny energi :)
  Kos dere masse på tur :)
  KLem

  SvarSlett