fredag 27. juli 2012

Shopping

I går var jeg en tur på noen av kjøpesentrene nært her vi bor. Selv om jeg skal ned til Tyrkia hvor "alt"er billig i forhold til Norge, så er det ikke alltid jeg syns jeg finner noe jeg liker. Eller passer for den saks skyld.
Er man ikke str small så er det jammen ikke lett for oss med pupper, lår og former. Skal man ha undertøy f.eks så er det massevis av lekre bh'er og truser.......til man skal ha min str(90-95 D). Da kommer de med de (unnskyld meg)de kjedelige "kjerringbh'ene", men i går fant jeg ut at Kappahl har faktisk et lite utvalg av litt lekre bh'er i den str. Og jeg fikk til og med hjelp, og veiledning!Holdt på å få sjokk, for DET er ikke ofte man får i dag i butikkene... Så dermed fikk jeg kjøpt meg fint undertøy, og til og med ny bikini, hos Kappahl. Noen toppper og et skjørt fant jeg også.
På H&M var det også mye fint, og billig. Det er en butikk jeg av og til finner klær som passer godt, og da mener jeg utenom den + avd de har... Gøy å kjøpe sommerklær :-)
Dette er det jeg kjøpte:

Undertøy, bikini, topper, skjørt og en ROSA kjole..

Flere topper, et skjørt og to t-shirts

 Så har jeg ei venninne(norsk)som bor i Tyrkia. Hun er verdens snilleste, og det er også samboeren hennes(som er tyrkisk). De driver en norsk/tyrkisk restaurant, og for noen uker siden fikk de baby - en gutt. Så da bare MÅTTE jeg kjøpe noe til babyen. Har også kjøpt med bleier(8 pk)for det er så dyrt i Tyrkia. Så nå blir hun nok glad.
Gleder meg til å hilse på den lille

 Til slutt så kjøpte jeg selvfølgelig litt ting og tang til leiligheten vår der nede. Syns det er kos å lage til litt hver gang jeg reiser ned. Må pynte litt og ha det litt hjemmekoselig når jeg er der.
Putetrekk, løper, duk og lyslykt...

Ha ei riktig god helg alle sammen. I morgen FLYR jeg, og venninnen min, til Tyrkia(hvor det i skrivende stund er 32+ og luftfuktighet på 78)og SOL ;-)

2 kommentarer :

 1. Masse flott du har handet deg.
  Er litt missunnelig. Kunne godt tenke meg en Tyrkiatur :)
  Ha en fn helg
  KLem

  SvarSlett
 2. Så masse fint du fikk kjøpt, både til dæ sjøl og til leiligheten, venninnen din kommer til og bli kjemeglad når hun får de fine små klærne og bleiene til babyen :0

  Ha ei fin helg, hilsen Lisbeth :Ø)

  SvarSlett