onsdag 8. juni 2011

Tupperware

I går kveld hadde jeg 12 herlige naboer, venner og bekjente på Tupperwareparty(+meg selv og ho som demonstrerte. Det var veldig hyggelig, for jeg liker godt Tupperwareting. De er så praktiske, og så er de evigvarende. 
Før hadde jeg også den del, men jeg vet ikke hvor de er blitt av. Ting forsvinner av og til, og når man har flyttet litt så er det lett for at ting kommer bort. 
Da er det kjekt at sånne party eksisterer fortsatt, og så har produktene fått så mange flotte farver i forhold til slik det var for 20-30 år siden. 

Disse bildene hentet jeg på nett fordi jeg tok ikke bilder i går:

Praktisk boks til å oppbevare matrester som man kan ha i fryseren, og så kan maten varmes opp igjen i microen - og man trenger ikke ta det ut av boksen

Salad-To-Go
Jeg som er så glad i salat har kjøpt denne salatboksen, med bestikk og beger til dressing. Praktisk å ta med på tur, og salaten holder seg fersk og fin :)

Mini-Max™ 7 dl

Smarte oppbevaringsbokser som kan "flatpakkes"når de ikke brukes, og tar liten plass.Kjekke til å bake muffins i - skal kjøpe sånn neste gang jeg skal på partyMaxi Rørebolle 7,5 l
Maxi Rørebolle 7,5 l
Denne kjøpte jeg på det forrige partyet jeg var,  og den er veldig grei for lokket spretter av når deigen er ferdig hevet. Fint for meg som er glad i å bake.... :)


TupperChef Fjerkræsaks
Jeg kjøpte meg også fjærkresaks, for det har jeg ønsket meg leeeeenge....


De koster litt disse tingene, men så har man dem også lenge. Jeg har en kaketine, og noen småbokser bl.a som jeg har hatt i ca 20 år. De er flittig i bruk, og like fine. Så får jeg nå i vertinnegave ei kaketine til noe som var kjærkommet siden jeg har savnet å ha mer enn ei.

Etter demontsrasjonen hadde vi det sosialt og hygget oss med gulrotkake jeg hadde bakt, hjemmelaget fruktsalat, karamellpudding som min kjære hadde laget, og sitronkake som ei venninne av meg hadde baket. 
Å ha Tupperwareparty er en kjekk måte å samle naboer og venner til hyggelig lag i vår ellers så travle hverdag - anbefales!

Ha en fin dag alle sammen :-)

Klem fra Kari


Maxi Rørebolle 7,5 l

7 kommentarer :

 1. Så koselig Kari! Jeg gikk mye i tupperware party for noen år siden, men nå er det lenge siden jeg har hørt om noen selskap. Det er kvalitetsvarer av høy klasse, og faktisk er de blitt flotte i design også. Har fremdeles matbokser med de blå lokkene fra jeg var liten, helt utrolig.
  Koselig med slike samlinger en gang i blant. Tenker dere koste dere ja:))
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 2. Hei Kari:)

  Nå er det lenge siden jeg har vært rundt omkring på besøk her i blogglandia, må skjerpe meg;)

  Tuppervare er tingen, masse nyttige produkter:)

  Ønsker deg en toppers dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 3. Hei på deg;) Tupperware har så mye flott, og den sammenleggbare salat-eller matboks har jeg sett i bruk, den ser super ut. Tenker dere koste dere;)
  Nyt varmegradene, klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Eg har brødformene i silikon og du verden kor glad eg er i dei formene. Treng ikkje smørje og dei slepp med ein gang. Fantastisk - men ja veldig dyre....

  Ha ein fin kveld:-))

  SvarSlett
 5. Ja, det e masse fine ting i tuppewara, nu e det mange mange år sia æ har vært på tuppeware, du har helt rett i at det e ei fin anledning til og samle sammen venner og naboer, ha en fin juni kveld, hilsen Lisbeth .O)

  SvarSlett
 6. Koselig med party! Ser at det er lenge siden jeg har vært på tuppervareparty..
  Nå ser det jo også flott ut i tillegg til å være praktiskt!
  klem fra Laila

  SvarSlett
 7. Kjekt med slike treff!
  Og mange nyttige ting..
  I morgon er det sommar for ein dag, nyt ;-)

  SvarSlett