onsdag 28. mars 2012

Påska i Tyrkia

Nå er været her hjemme så ustabilt at det går skikkelig utover helsa, så da tar jeg meg en tur til Tyrkia og varmen istedenfor. Tar fly i kveld, og min kjære kommer ned neste onsdag, så reiser vi opp igjen sammen etter påske.
Nå hoder jeg på og pakke, og det er mest påskepynt, gule lys, hjemmebakte knekkebrød og brød(lavkarbo), litt pålegg og jordbærsyltetøy, strikketøy, lesestoff o.l. Klær har vi der nede så det er bare litt av det jeg skal ha med.
Her regner og blåser det i dag, men vi har nå hatt en del finevær så jeg skal ikke klage.
onsdag 14. mars 2012

Det våres

Selv om det kan regne kraftig innimellom så har vi milde og fine dager for tiden, og sånn har det vært noen uker. Og det spirer og gror :-)


Sauene koser seg

Vi er på kjøretur sammen med Gråen

Gråen kommer heseblesende etter

Vil smake kjeks med "mor"

Aurelius og Marrit


søndag 11. mars 2012

Ting Tar Tid

Jeg er vel verdens tregeste menneske... "I kveld skal jeg skrive på bloggen min" har jeg sagt til meg selv hver kveld de siste månedene, men hvor blir kvelden av?Og dagene? Ukene?Hjelpe meg så fort det går og nå er vi snart halvveis i mars. Jeg som syntes vi nettopp begynte på 2012!

Ja, ja....vi har såvidt begynt å pusse opp men ikke kommet så langt. Det går tregt for vi har den fordelen at vi kan bo i gamledelen av huset(oppe på loftet)samme etasje hvor vi har soverommene og badet, så da stresser vi ikke med noe. Vi har alt vi trenger og alt er på ei flate(noe som JEG ikke er lei meg for)her er det kjøkken og to små stuer.
Det jeg har malt er et av soveromma oppe for jeg har investert i ny seng, og det ble ganske bra syns jeg.

Før
Litt uheldig med lyset her, men det er samme farve som bildet over
Jeg har malt veggene eggehvit
Mye lysere og triveligere

Rommet virket større

Gammel trehvit kommode som jeg malte litt shabby
Kommoden(her uten skuffene)fikk plass ved siden av senga
Plasserte det nye maleriet jeg kjøpte i desember ved siden av vinduet så jeg kan se det når jeg legger meg og når jeg står opp. Ny liftgardin(kjøpt på Kremmerhuset)matcher noen av farvene i maleriet. 


Godt natt kjære venner :-)