lørdag 18. juni 2011

UT PÅ TUR.

I morgen drar jeg, og ei venninne, til Tyrkia. Nå er jeg lei dette kalde, ustabile været som går på helsa løs. Brrrrr....... for en "såkalt"sommer vi har. Nei. takke meg til: 






Ha ei riktig god helg!



onsdag 8. juni 2011

Tupperware

I går kveld hadde jeg 12 herlige naboer, venner og bekjente på Tupperwareparty(+meg selv og ho som demonstrerte. Det var veldig hyggelig, for jeg liker godt Tupperwareting. De er så praktiske, og så er de evigvarende. 
Før hadde jeg også den del, men jeg vet ikke hvor de er blitt av. Ting forsvinner av og til, og når man har flyttet litt så er det lett for at ting kommer bort. 
Da er det kjekt at sånne party eksisterer fortsatt, og så har produktene fått så mange flotte farver i forhold til slik det var for 20-30 år siden. 

Disse bildene hentet jeg på nett fordi jeg tok ikke bilder i går:

Praktisk boks til å oppbevare matrester som man kan ha i fryseren, og så kan maten varmes opp igjen i microen - og man trenger ikke ta det ut av boksen

Salad-To-Go
Jeg som er så glad i salat har kjøpt denne salatboksen, med bestikk og beger til dressing. Praktisk å ta med på tur, og salaten holder seg fersk og fin :)

Mini-Max™ 7 dl

Smarte oppbevaringsbokser som kan "flatpakkes"når de ikke brukes, og tar liten plass.



Kjekke til å bake muffins i - skal kjøpe sånn neste gang jeg skal på party



Maxi Rørebolle 7,5 l
Maxi Rørebolle 7,5 l
Denne kjøpte jeg på det forrige partyet jeg var,  og den er veldig grei for lokket spretter av når deigen er ferdig hevet. Fint for meg som er glad i å bake.... :)


TupperChef Fjerkræsaks
Jeg kjøpte meg også fjærkresaks, for det har jeg ønsket meg leeeeenge....


De koster litt disse tingene, men så har man dem også lenge. Jeg har en kaketine, og noen småbokser bl.a som jeg har hatt i ca 20 år. De er flittig i bruk, og like fine. Så får jeg nå i vertinnegave ei kaketine til noe som var kjærkommet siden jeg har savnet å ha mer enn ei.

Etter demontsrasjonen hadde vi det sosialt og hygget oss med gulrotkake jeg hadde bakt, hjemmelaget fruktsalat, karamellpudding som min kjære hadde laget, og sitronkake som ei venninne av meg hadde baket. 
Å ha Tupperwareparty er en kjekk måte å samle naboer og venner til hyggelig lag i vår ellers så travle hverdag - anbefales!

Ha en fin dag alle sammen :-)

Klem fra Kari


Maxi Rørebolle 7,5 l

fredag 3. juni 2011

Sommertid og sommer

Hver dag snakkes det om sommertid, sommer, knallhelg med sol og varme osv.........
Lurer på hvor den blir av jeg...........SOMMEREN!


Jeg tror faktisk at jeg bor i feil land, eller ihvertfall landsdel. For når jeg må bruke ullstilongs, og ullgenser, i juni da altså...... Ikke noe kjekt når man stivner både her og der..


Huff å huff. Ja, ja dette var et lite hjertesukk fra meg, og så får dere heller kose dere med dette herlige bildet fra leiligheten vår i Tyrkia. Lurer på om jeg skal emigrere dit. He he he...





Ha en super dag alle sammen :)


onsdag 1. juni 2011

Sjekk ut

Bloggen til Anne Karin med bloggen Hverdagslivet - http://hverdag-og-fest.blogspot.com/
Det er en herlig blogg, og hun inspirerer ihvertfall meg mye. Og nå har hun Give Away for oss følgere, og ikke følgere. Bli følger da vel :)